Hoeveel kost mij dit ? 
 

Globaal genomen betaal je bij ons 1,80 euro per training van 1,5 uur !!!

Dit klinkt belachelijk weinig tov eenderwelk abonnement in eender welke andere sportdiscipline of fitnesszaak, maar het is wel zo !

"You should never eat from Karate" blijft één van onze specifieke kenmerken. Ik heb het dan nog niet over nog andere voordelen zoals : 

- Wij maken deel uit van een grote groep met clubs www.bgka.be
Indien je ergens wil gaan meetrainen op een dag die jou beter ligt, is dat gratis ! Je betaald bij je moederclub, en bij de rest is het "free to go"
Dit is vooral makkelijk indien je student bent, ...
- Indien je interesse heb voor wedstrijden is er op vrijdagavond nog een specifieke wedstrijdtraining in zowel kata als kumite, ook al in de prijs inbegrepen !

- ...
Gla

Dus : Na een kennismakingsperiode van 2 weken (behalve in september, dan is er een volledige maand gratis initiatie voor iedereen) gelden volgende tarieven : 

 

Verzekering, inclusief lidboekje,  bij de Vlaamse Karate Federatie (volledig kalenderjaar)

 

De verzekering voor een volledig jaar : € 30
 

Lesgeld : Volwassenen +18 jaar (sportseizoen van september tot en met juni)


1e lid gezin per seizoen: €130

2e lid gezin per seizoen: €110

Vanaf 3e lid per seizoen: €30

 

Lesgeld : Jeugd  -18 jaar (sportseizoen van september tot en met juni)

 

1e lid gezin per seizoen: €100

2e lid gezin per seizoen: €90

Vanaf 3e lid per seizoen: €10

 

Kleuters karate (Little Dragons 3 - 5) (sportseizoen van september tot en met juni)

1e lid gezin per seizoen: €35

2e lid gezin per seizoen: €25

3e lid gezin per seizoen: €5

NOOT !!

Indien men later instapt dan september wordt het lesgeld eveneens aangepast in functie van het aantal resterende maanden.

 

Het is tevens mogelijk het lesgeld op te splitsen in 2 delen namelijk : 50% eind september en 50% in januari, voor mensen die dat wensen. Iedere andere mogelijkheid in functie van het gezinsbudget, kan in alle discretie besproken worden met de verantwoordelijke, Paul Penasse Shihan.

 

AANDACHT !! 

Via de ziekenfondsen wordt er een niet onbelangrijke financiële tegemoetkoming voorzien wanneer iemand zich aansluit voor een volledig seizoen bij een erkende sportclub of sportschool naar keuze (wij zijn er zo eentje). Dit zowel voor volwassenen als voor kinderen. De formulieren hiervoor kunnen via de pagina "Documents" gedownload worden en zullen in de sportschool verder ingevuld en ondertekend worden.

We kunnen, voor onze leden eveneens een uiterst kwalitatieve BGKA-Kimono aanbieden voor een hele mooie prijs. De Karate-gi's  zijn reeds voorzien van geborduurde club-emblemen, en in een mooie 65 poly / 35 cotton verhouding.

Hierdoor blijven de uniformen heel mooi wit, krimpen ze niet en laten ze zich heel makkelijk strijken.


Deze prachtige pakken die eveneens als kumite/wedstrijdpak kunnen gebruikt worden,  kosten inclusief een witte gordel slechts

35,00 euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rekeningnummer Kamacho-Do Balen

 

Argenta :
 

IBAN : BE40 9794 3000 6863
BIC : ARSP BE 22

Karate-gi website.png