Nieuwspagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AANDACHT :
 

Op 30 oktober 2021 is er de jaarlijkse hoogmis van onze Karate organisatie BGKA (Belgian Goju Ryu Karate Association).

Dan gaat de jaarlijkse massa-stage door in Leopoldsburg voor elk lid van onze organisatie vanaf 6 jaar.

Die dag is er in Balen en Meerhout GEEN training voorzien. Voor niemand, omdat al de trainers dan op de stage zijn in Leopoldsburg.

Hou daar aub rekening en nog ... ben je al 6 geworden? Dan is dit een unieke kans om kennis te maken met andere clubs, leden, vrienden, ... en vooral met onze eigenste organisatie als officiële leerschool van de Vlaamse Karate Federatie.


Zeg het voort - Zeg het voort - Zeg het voort - ...


Paul Penasse Sensei
Kyoshi Shihan.

                                                 __________________________________________________

 

Aandacht   -   Aandacht   -   ...
 

-  Betaling lidgeld seizoen 2021 / 2022
 

- Voor mensen die wensen aan te sluiten


Beste leden,
 

We zijn ons nieuwe seizoen in volle gezondheid en glorie kunnen/mogen starten.

Wat de reeds vroeger aangesloten leden betreft, mogen we jullie aub vragen het lesgeld voor het nieuwe seizoen over te maken op de bankrekening van de club.

De bedragen zijn op onze website te vinden (zie link hieronder).

Mogen we aub vragen, om alle administratie tot een minimum te beperken en om ons te kunnen focussen op het echte werk, de centjes over te maken VOOR het einde van deze maand september, tenzij anders overeengekomen met Paul Shihan.

Ook geldt de regel, indien je vorig seizoen reeds aangesloten was en toe bent aan een nieuwe karate-gi, jullie krijgen dan 50% korting op je aankoop !!

Voor de nieuwe leden die wensen aan te sluiten :

De prijzen zijn idem als voor de rest. Op 25 september (volgende zaterdag dus) gaan de inschrijvingen door in de cafetaria van de sporthal.

Om de administratie te vergemakkelijken kunnen jullie op de website van de Vlaamse Karate Federatie een elektronisch document invullen (zie link hieronder) om digitaal te versturen naar het secretariaat van onze club :

info@kamacho-do.com

De centjes mogen op de rekening van de club gestort worden, met vermelding van de naam + nieuwe aansluiting (de prijzen zijn te vinden op de onderste 'link', hieronder).
 

https://vkf.be/clubs/formulieren/aansluiting

https://www.kamacho-do.com/prijzen

Via de link hieronder kom je op de pagina van de Vlaamse Karate Federatie terecht, waar je een digitaal aansluitingsformulier kan vinden. Heel graag volledig invullen, afprinten en meebrengen naar de volgende training, of scannen en afgeven aan 1 van de Sensei's

https://vkf.be/clubs/formulieren/aansluiting

BGKA-stage 30 10 2021.png
back to the dojo with confidence.png

Stop met zoeken, wij hebben alles op voorraad !!
 

ZELFVERTROUWEN - ZELFVERDEDIGING - DISCIPLINE - VRIENDSCHAP - ...
 

Martial Arts pur sang, rechtstreeks vanaf de bron in Okinawa (Jundokan) op een meer dan verantwoorde wijze tot bij u gebracht in Balen en omstreken.
 

Wij creëren geen rambo's, die zijn er al genoeg, wij creëren mensen die degelijk in het leven wensen te staan, vol zelfvertrouwen en met een gezonde geest in een gezond lichaam. En dit al voor het 24ste jaar op rij. Van ervaring en degelijkheid gesproken

Woensdag 1 september ontvangen we jullie allemaal met open armen in jullie vertrouwde omgeving voor de start van een nieuw seizoen.
 

Uren en dagen zijn niet veranderd, de trainers ook niet

http://www.kamacho-do.com
 

Ook bij de start van dit nieuwe seizoen is september een initiatiemaand dwz, vanaf 1 september tot zaterdag 25 september kan iedereen, van heel klein tot heel groot, gratis komen kennismaken tijdens iedere training, een ganse maand lang!

Op zaterdag 25 september is er dan een inschrijvingsmoment in de cafetaria van de sporthal, waar een plaatsje zal voorzien worden.

Vroeger inschrijven kan natuurlijk ook indien je heel snel die magische karate-gi wilt dragen
 

AANDACHT : we doen er, bovenop onze toch al meer dan democratische prijzen-setting nog een speciale actie bovenop : Wanneer een bestaand lid op 25 september een nieuw lid meebrengt, is er een waardebon van 50% op de aankoop van je volgende kimono uit de materialenkast van de club.


NOOT : Kamacho-Do Balen is onderdeel van de BGKA-groep waaronder nog meer clubs (9) hun kwaliteiten aanbieden. Allen als onderdeel van de officiële VKF-leerschool BGKA, onder de vleugels van de Vlaamse Karate Federatie en Sport Vlaanderen :

Balen - Meerhout - Leopoldsburg - Leopoldsburg G-karate - Tongeren - Tienen - Gent - Laakdal (sporthal Veerle) en Geel.


Alle info : www.bgka.be

 

SPONSORS KAMACHO-DO.png