Nieuwspagina

back to the dojo with confidence.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stop met zoeken, wij hebben alles op voorraad !!
 

ZELFVERTROUWEN - ZELFVERDEDIGING - DISCIPLINE - VRIENDSCHAP - ...
 

Martial Arts pur sang, rechtstreeks vanaf de bron in Okinawa (Jundokan) op een meer dan verantwoorde wijze tot bij u gebracht in Balen en omstreken.
 

Wij creëren geen rambo's, die zijn er al genoeg, wij creëren mensen die degelijk in het leven wensen te staan, vol zelfvertrouwen en met een gezonde geest in een gezond lichaam. En dit al voor het 24ste jaar op rij. Van ervaring en degelijkheid gesproken

Zaterdag 3 september 2022 ontvangen we jullie allemaal met open armen in jullie vertrouwde omgeving voor de start van een nieuw seizoen.
 

Uren en dagen zijn niet veranderd, de trainers ook niet

http://www.kamacho-do.com
 

Ook bij de start van dit nieuwe seizoen is september een initiatiemaand dwz, vanaf 3 september tot en met  zaterdag 24 september kan iedereen, van heel klein tot heel groot, gratis komen kennismaken tijdens iedere training, een ganse maand lang!

Op zaterdag 24 september is er ook een inschrijvingsmoment in de cafetaria van de sporthal, waar een plaatsje zal voorzien worden.

Vroeger inschrijven kan natuurlijk ook indien je heel snel die magische karate-gi wilt dragen
 

NOOT : Kamacho-Do Balen is onderdeel van de BGKA-groep waaronder nog meer clubs (9) hun kwaliteiten aanbieden. Allen als onderdeel van de officiële VKF-leerschool BGKA, onder de vleugels van de Vlaamse Karate Federatie en Sport Vlaanderen :

Balen - Meerhout - Leopoldsburg - Leopoldsburg G-karate - Tongeren - Tienen - Gent - Laakdal (sporthal Veerle) en Geel.


Alle info : www.bgka.be