top of page

Nieuwspagina

Beste Karateka, mogen we vragen effe jullie jaarlijkse vervaldag van je verzekering/vergunning na te kijken. Indien je vergunning gaat vervallen, gelieve dan 30 euro over te schrijven, samen met de clubbijdrage voor dit nieuwe seizoen
Dank bij voorbaat, het Bestuur

362303181_10232967473428343_6845093912945276560_n.jpg
Gazet.jpg

Stop met zoeken, wij hebben alles op voorraad !!
 

ZELFVERTROUWEN - ZELFVERDEDIGING - DISCIPLINE - VRIENDSCHAP - ...
 

Martial Arts pur sang, rechtstreeks vanaf de bron in Okinawa (Jundokan) op een meer dan verantwoorde wijze tot bij u gebracht in Balen, Mol, Meerhout.
 

Wij creëren geen rambo's, die zijn er al genoeg, wij creëren mensen die degelijk in het leven wensen te staan, vol zelfvertrouwen en met een gezonde geest in een gezond lichaam. En dit al voor het 25ste jaar op rij. Van ervaring en degelijkheid gesproken

Bij de start van elk nieuw seizoen  is september een initiatiemaand dwz, vanaf begin september tot en met  de laatste zaterdag van september kan iedereen, van heel klein tot heel groot, gratis komen kennismaken tijdens iedere training, een ganse maand lang!

NOOT : Karateschool Kamacho-Do Balen is de hoofd-dojo van de BGKA-groep waaronder nog meer clubs (9) hun kwaliteiten aanbieden. Allen als onderdeel van de officiële Karate Vlaanderen-leerschool BGKA en onder de vleugels van  Sport Vlaanderen :

Balen - Meerhout - Leopoldsburg - Leopoldsburg G-karate - Tongeren - Tienen - Gent - Laakdal (sporthal Veerle) en Geel.


Alle info : www.bgka.be

bottom of page