'Kamacho-Do Karate Academy Balen' ... blijvend op zoek naar de ultieme perfectie ... iedere training opnieuw ... en dat al sedert februari 1998 toen de karateschool werd opgericht in het schooltje van Balen-Hulsen door Paul Penasse Kyoshi Shihan.

Onze karateschool is de hoofd-dojo van de Belgische Goju Ryu Karate Associatie, een sinds 2017 erkende leerschool binnen de Vlaamse Karate Federatie, onder rechtstreeks toezicht van Sport Vlaanderen.

 

Dat onze Karate Academy geen éénmansmachine is mag wel duidelijk zijn. Als je een sportschool hebt met zoveel leden kan en mag zo'n instituut niet hangen of vallen door één persoon. Daarvoor heb je op ieder niveau een groep gemotiveerde mensen nodig met de juiste spirit en bekwaamheid. Juist op die prachtige groep van medewerkers kunnen wij in Balen al jaren beroep doen. 

Intussen spreken we al over 23 jaar later ... anno 2021 dus. 
Onze sportschool is door de inzet van jullie allemaal blijven groeien tot een monument in Balen, Vlaanderen en gans België. 
We werden meermaals bekroond tot Sportclub van het jaar. Ook wat de sportieve uitslagen betreft kunnen we mooie referenties neerleggen. 
Evenwel blijft deelname aan wedstrijden een puur persoonlijke keuze en zeker geen verplichting.

 

Waarop of waarom nog wachten ? Iedere dag dat je wacht om te komen kennismaken is een dag gemist van de unieke sfeer binnen onze groep, en dit voor alle leeftijden !

 

Tot snel,
 

Paul Penasse Shihan,
 

PAUL.png
244523812_1315962025588025_3715953927831612203_n.png